Velkommen til bryllupet vårt

Martina og Tørris gifter seg på lørdag 7. mars 2020, og vi vil gjerne invitere deg til dagen (og resten av helgen). Bryllupet skjer på Tørris’ hjemsted, Oppdal.

I begynnelsen av mars er Oppdal normalt et vintereventyr. Mellom Dovrefjell og Trollheimen
ligger dalen vanligvis dekket av snø, noe som gir flotte vyer i senvintersola. Seremonien vil skje i Oppdalskirka, Marit på Vang, som ligger høyt oppe med utsikt over Oppdal og fjellene omkring. Etter seremonien skal vi spise, drikke og feire på Bjerkeløkkja, et konferansested bestående av gamle gårdshus på motsatt side av dalen. I det fjerne vil du kunne se Tørris’ foreldres gård.

Om Oppdal (og bryllupet):

Oppdal kirke.
Danielnorthall på engelsk Wikipedia [Public domain]

Oppdal er et sjarmerende lite sted klemt mellom Dovrefjell og Trollheimen, og ligger ca. 420 km nord for Oslo. Kirken ligger på en sørvendt åsside, høyt over bygdas sentrum, mens Bjerkeløkkja ligger på motsatt side av dalen. Om du trenger transport mellom kirka og lokalet, kan vi bistå med det.

Bryllupet finner sted om vinteren, så forvent snø og minusgrader. Kombinasjonen snø, nydelig vær og relativt milde temperaturer gjør at tidlig mars vanligvis er den beste delen av vinteren. Men forholdene varierer, og det kan være snøstorm, veldig kaldt vær eller varmegrader.

Om du ønsker å gjøre mer i Oppdal i forbindelse med bryllupet, er dette stedet for vintersport. Outtt.no har en god oversikt over mulige friluftsaktiviteter i Oppdal.

Overnatting

Vi har reservert overnatting for våre gjester, men det er opp til gjestene å bestille og betale for egen overnatting. Bjerkeløkkja har 35 rom for opptil tre voksne. I 2019 er prisene:

  • Enkeltrom: 995 kroner per rom per natt
  • Dobbeltrom: 1195 kroner per rom per natt
  • Ekstra seng: 200 kroner per seng per natt

Bjerkeløkkja har opplyst om at prisene kan endres i tråd med inflasjon-, skatte- og avgiftsendringer. Prisene er sammenlignbare med andre hoteller i Oppdal, og hvis du overnatter på Bjerkeløkkja, trenger du ikke å ordne transport tilbake etter festen. Du må bestille rommene når du fyller ut RSVP-skjemaet, og fortelle oss hvilke rom du trenger. Hvis du ombestemmer deg eller ikke kan komme, må du avbestille reservasjonen gjennom oss minst åtte uker i forveien for å unngå at du må betale rommet. Vi setter pris på om vi får eventuell avbestilling før jul 2019.

Bjerkeløkkja på vinterstid.

For de som ønsker å bli kjent med de andre gjestene, inviterer vi på rømmegrøt og italiensk spekemat på fredagskvelden og felles frokost hele helgen i fellesarealet. Vær ikke bekymret, familiene og vennene våre er hyggelige mennesker, og så vidt vi vet, er det ingen som biter.

Siden hotellfrokost er relativt dyrt i Norge, foreslår vi at alle bidrar med 100 kroner til et frokostfond, som vi vil bruke til å kjøpe ingredienser til en stor norsk fellesfrokost, inkludert håndverksbrød og lokale produkter. Vennligst gi oss beskjed i RSVP-skjemaet om du vil bli med på fellesfrokosten.

Helgens tidsplan

  • Fredagskveld: apertitif på Bjerkeløkkja. Vi serverer rømmegrøt og italiensk spekemat.
  • Lørdag kl. 13.00: seremoni i Oppdal kirke
  • Etter seremonien vil det være mulig å spise noe i fellesarealene på Bjerkeløkkja mens bruden og brudgommen blir fotografert
  • Lørdag: møt opp kl.16.30 for middag kl 17.00
  • Lørdag kl. 20.00: kaffe, kaker og fest til sent på kvelden

Gaveliste

For de som ønsker, vil vi lage en liste over mulige bryllupsgaver på et senere tidspunkt.

RSVP

Fyll ut svarskjemaet før 1. september 2019 for å fortelle oss om du kommer. Vennligst husk å inkludere: navnene på personene som deltar, eventuelle diettbehov eller allergier, om du ønsker å bestille overnatting og eventuelt ditt bidrag til frokostfondet.

Vennligst svar her.